Behövs hjälp? Prata med våra experter: +46 8 27 38 32 boka en konsultation
background

turism

vi gör resor enkelt, kostnadseffektivt, säkert och hållbart för människor som reser för att göra gott

Persteam Holding grundades 2016 och skapades för proffs på resemarknaden och har blivit en av de snabbast växande plattformarna för B2B- och B2C-branschens aktörer. En innovativ och pålitlig partner för tiotusentals resebyråer, researrangörer och företagskunder.

Med våra exklusiva avgångstjänster är flygplatsstress ett minne blott. Efter att ha blivit mött av vårt team kommer du att bli snabbspårad genom incheckningen, förs genom säkerhetskontrollen och lämnas för att koppla av i bekvämligheten av en flygplatslounge. Njut av gratis snacks och drycker, även om du flyger ekonomi, och börja varva ner redo för din semester.

Var vill du utforska?

Persteam är en ledande svensk onlinereseorganisation. Med våra varumärken gör vi det möjligt för resenärer i över 50 länder att spara pengar när de bokar sina flygbiljetter och semesterpaket. Vi har ett nära samarbete med våra partners som flygbolag, researrangörer, hotell, biluthyrningar, försäkringsbolag etc. På så sätt garanterar vi våra kunder ett komplett och konkurrenskraftigt erbjudande. Vi gör shopping- och bokningsprocessen så enkel, snabb och trevlig som möjligt. Och med framgång: vi behandlar miljontals bokningar per år.