Behövs hjälp? Prata med våra experter: +46 8 27 38 32 boka en konsultation
background

Juridisk

Tjänstrecensioner

Oavsett om du startar ett svenskt företag, eller helt enkelt vill avsluta en affär eller skicka utstationerade anställda, är det av av yttersta vikt för att säkerställa att dina juridiska dokument överensstämmer med svensk lagstiftning. Persteam-experter kan hjälpa dig att se till att dina kontrakt uppfyller de juridiska kraven.

Arbetsrättskonsultationer

Sverige är känt för sin omfattande arbetslagstiftning och starka fackföreningar. Därför är det ofta nödvändigt för utländska företag att få professionell hjälp med att hantera sina arbetsförhållanden. Advokater från Persteam kan ge dig den rådgivning och representation du behöver för att säkerställa att lagstiftningen följs och undvik arbetskomplikationer.

migrationstjänster

Det kan vara svårt att säkra lagliga arbetstillstånd och visum för dig själv, din familj eller dina anställda. Lång bearbetning perioder ofta avskräckande för internationell expansion. Med hjälp av Persteam immigration lag specialister du kan spara både tid och pengar och maximera rörligheten för dig själv och dina anställda.

Skatterättskonsult

Anpassning till en ny skattejurisdiktion eller hantering av konsekvenserna av internationella skatteskulder, kräver ofta specialiserad hjälp. Vi som Persteam erbjuder professionell, privat och företagsskatterådgivning. Vårt breda urval av juridiska och finansiella tjänster gör det möjligt för oss att hitta lösningen med vilken som bäst passar dina individuella behov.